خانه | مراکز تحقیقاتی دانشگاه | ارتباط با ما | اخبار | سایت قدیمی |
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
اخبار > مدرسه تابستانی آموزش تحقیق

مدرسه تابستانی آموزش تحقیق

اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار می گردد.

دکتر رشیدی پور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت: اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق از بیست و ششم لغایت سی ام شهریور 96 در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل می گردد.

وی افزود: این در برنامه آموزشی موضوعاتی از جمله، جستجو عنوان، مقاله نویسی، نگارش پرپوزال، آنالیز دیتا و رفرنس نویسی و ... با حضور اساتید این دانشگاه تدریس می گردد.

گفتنی است در پایان این آموزش آزمون پایان دروه برگزار خواهدشد.

برنامه زمان بندی کلاس های مدرسه تابستانی آموزش تحقیق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به شرح زیر است:

١٠:٢١ - يکشنبه ٥ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ١٣٧٩٢    /    تعداد نمایش : ١١٩

اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افتتاح شد
اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق، به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در تاریخ ۲۶ الی ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ در سالن همایش حکیم جرجانی پردیس آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در حال برگزاری است .
 ١٠:٣٢ - پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدرسه تابستانی آموزش تحقیق
اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق از بیست و ششم لغایت سی ام شهریور 96 در دانشگاه علوم پزشکی برگزار میگردد. در این برنامه آموزشی موضوعاتی از جمله، جستجو عنوان، مقاله نویسی، نگارش پرپوزال و ... با حضور اساتید این دانشگاه تدریس می گردد و در پایان این آموزش، آزمون پایان دروه برگزار خواهدشد.
 ١٠:٢١ - يکشنبه ٥ شهريور ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری چهارمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه با محوريت توانبخشي و سلامت
اولین جلسه هماهنگی برگزاری چهارمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه با محوریت توانبخشی و سلامت، تشکیل شد
 ٠٩:٢٦ - چهارشنبه ١١ مرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>