خانه | مراکز تحقیقاتی دانشگاه | ارتباط با ما | اخبار | سایت قدیمی |
اخبار > مدرسه تابستانی آموزش تحقیق

کمیته تحقیقات دانشجویی

مدرسه تابستانی آموزش تحقیق

اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار می گردد.

دکتر رشیدی پور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت: اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق از بیست و ششم لغایت سی ام شهریور 96 در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل می گردد.

وی افزود: این در برنامه آموزشی موضوعاتی از جمله، جستجو عنوان، مقاله نویسی، نگارش پرپوزال، آنالیز دیتا و رفرنس نویسی و ... با حضور اساتید این دانشگاه تدریس می گردد.

گفتنی است در پایان این آموزش آزمون پایان دروه برگزار خواهدشد.

برنامه زمان بندی کلاس های مدرسه تابستانی آموزش تحقیق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به شرح زیر است:

١٠:٢١ - يکشنبه ٥ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ١٣٧٩٢    /    تعداد نمایش : ٤٤٦

کمیته ی تحقیقات دانشجویی
نظرات انتقادات و پیشنهادات
 ٢١:٥٢ - سه شنبه ٨ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
نوزدهمین کنگره ی پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
نوزدهمین کنگره ی پژوهشی سالانه ی دانشجویان علوم پزشکی کشور، 13 لغایت 16 شهریور ماه 1397 در شهر همدان برگزار خواهد شد.
 ١٨:٥١ - سه شنبه ٢١ فروردين ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری دومین مدرسه ی تربیت پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
دومین مدرسه ی تربیت پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با محوریت "نگارش پروپوزال پایان نامه" از 29 ام فروردین لغایت 7 اردی بهشت ماه برگزار می شود.
 ٢٢:١٣ - دوشنبه ٢٠ فروردين ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>