خانه | مراکز تحقیقاتی دانشگاه | ارتباط با ما | اخبار | سایت قدیمی |
 بازدید امروز : 74
 کل بازدید : 32505
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
اخبار > اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افتتاح شد

اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افتتاح شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق، به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در تاریخ ۲۶ الی ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ در سالن همایش حکیم جرجانی پردیس آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در حال برگزاری است .

مراسم افتتاحیه این همایش در روز یکشنبه مورخه 26.6.96 با شرکت 40 نفر از دانشجویان دانشگاه و سایر دانشگاه ها و با حضور دکتر رشیدی پور معاونت تحقیقات و فنآوری و دکتر کوخایی مدیر اطلاع رسانی و شبکه پژوهش دانشگاه برگزار گردید .

در این همایش، ضمن آموزش جامع نحوه پروپوزال نویسی و نگارش مقالات،
گواهینامه حضور در کارگاه ها به صورت مجازی در پایان کلاس ها ارائه می‌گردد .

گفتنی است: دبیر اجرایی این همایش مصطفی نجفی  و دبیر علمی برنامه امین ایزدی دانشجویان سال چهارم پزشکی بودند.

١٠:٣٢ - پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ١٤١٠٤    /    تعداد نمایش : ٥٦

اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افتتاح شد
 ١٠:٣٢ - پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدرسه تابستانی آموزش تحقیق
اولین مدرسه تابستانی آموزش تحقیق از بیست و ششم لغایت سی ام شهریور 96 در دانشگاه علوم پزشکی برگزار میگردد. در این برنامه آموزشی موضوعاتی از جمله، جستجو عنوان، مقاله نویسی، نگارش پرپوزال و ... با حضور اساتید این دانشگاه تدریس می گردد و در پایان این آموزش، آزمون پایان دروه برگزار خواهدشد.
 ١٠:٢١ - يکشنبه ٥ شهريور ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری چهارمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه با محوريت توانبخشي و سلامت
اولین جلسه هماهنگی برگزاری چهارمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه با محوریت توانبخشی و سلامت، تشکیل شد
 ٠٩:٢٦ - چهارشنبه ١١ مرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>