خانه | مراکز تحقیقاتی دانشگاه | ارتباط با ما | اخبار | سایت قدیمی |
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
اخبار > اختتامیه ی چهارمین همایش سالیانه ی دانشگاه

اختتامیه ی چهارمین همایش سالیانه ی دانشگاه

چهارمین همایش سالیانه ی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با نگاه ویژه ی توانبخشی و سلامت، 9 و 10 اسفند ماه برگزار گردید.

این همایش با حضور دکتر محمد تقی جغتایی مشاور وزیر در علوم توانبخشی، دکتر محمد کمالی سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، آقای علی قربانی رءیس انجمن علمی گفتار درمانی و دکتر امیر محققی پژوهشگر دانشگاه برونل انگلیس تشکیل شد.
همچنین دبیران کمیته های تحقیقات دانشگاه های شاهرود و گلستان در این همایش حضور داشتند.

به گزارش تیم علمی همایش، 302 مقاله برای  شرکت در این همایش ارسال شد که از بین آن ها 83 مقاله در قالب پوستر و 40 مقاله در قالب سخنرانی در طی دو روز توسط اراءه دهندگان محترم، اراءه گردید و از بین آن ها 6 مقاله در بخش پوستر و 3 مقاله در بخش سخنرانی برگزیده شد.

اختتامیه ی همایش، عصر 10 ام اسفند ماه با قراءت آیاتی چند از کلام الله مجید در سالن آمفی تءاتر حکیم جرجانی آغاز شد. در ادامه و پس از سخنرانی آقای دکتر رشیدی پور (معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه)، آقای دکتر کوخایی (مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و توسعه ی شبکه ی پژوهش)، خانم دکتر محمدی (دبیر همایش) و آقایان محمد شیبانی فر و میلاد خان زاده (دبیر علمی و اجرایی همایش)، طی مراسمی از برگزیدگان این همایش تجلیل به عمل آمد.

برگزیدگان بخش داوری:

• برترین داور هیءت علمی آقای دکتر عابدین وکیلی
  • برترین داور دانشجویی آقای امین ایزدی

برگزیدگان بخش پوستر:

• خانم  فاطمه کسبی
  • آقای سید علی سیدی نیا
  • خانم فریده بیکی
  • آقای علی رضا پدرام
  • خانم بهاره علی عسگری
  • خانم فرین فاطمی

برگزیدگان بخش سخنرانی:

• خانم دکتر نیلوفر کیان وش راد
  • آقای ایلیا اسدی
  • خانم محدثه حافظ یوسفی

از نکات جالب این همایش، برگزاری نمایشگاه آثار ادبی هنری بود که در قالب های خوش نویسی، شعر، متن ادبی، موسیقی، فیلم کوتاه، عکاسی و نقاشی به نمایش در آمد و در مراسم اختتامیه از برگزیدگان آن نیز تقدیر به عمل آمد.

عکس هایی از همایش:

٠٠:٣٣ - شنبه ١٢ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ١٦٣٤٨    /    تعداد نمایش : ٣٤١

کمیته ی تحقیقات دانشجویی
نظرات انتقادات و پیشنهادات
 ٢١:٥٢ - سه شنبه ٨ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
نوزدهمین کنگره ی پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
نوزدهمین کنگره ی پژوهشی سالانه ی دانشجویان علوم پزشکی کشور، 13 لغایت 16 شهریور ماه 1397 در شهر همدان برگزار خواهد شد.
 ١٨:٥١ - سه شنبه ٢١ فروردين ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری دومین مدرسه ی تربیت پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
دومین مدرسه ی تربیت پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با محوریت "نگارش پروپوزال پایان نامه" از 29 ام فروردین لغایت 7 اردی بهشت ماه برگزار می شود.
 ٢٢:١٣ - دوشنبه ٢٠ فروردين ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>